`

Noas Drømmerejse

Forestilling, undervisningsmateriale og evt. dramaworkshop

Nu skal I høre om en mand, der turde drømme store drømme… han drømte om en verden, hvor alle var venner under regnbuen…

Sådan begynder fortælleforestillingen om Noas ark. En poetisk og underholdende fortælling om enhver børnegruppes evige rejse fra uvenskab mod venskab. Fortælleren danser bla. de forskellige dyr på vej op i arken, og børnene byder ind med forslag til dyr, de gerne vil have med om bord. Fortælles med helt enkle virkemidler, og børnene involveres med stemme og krop undervejs.Fakta om forestillingen:

Manuskript og historiefortæller: Anette Jahn.
Scenografi: Birgitte Nisbeth og Måle Fortælleteater.

  Varighed ca. 40 minutter
  Publikumsalder 3-10 år
  Antal elever til skoleforestillinger: Max 80-100 elever.

  Pris kr. 5.000 ex. transport (ved bestilling af to ens forestillinger samme dag: kr. 8.000)
Inkl. undervisningsmateriale.


Undervisningsmateriale:

I undervisningsmaterialet får pædagoger og lærere inspiration til hvordan de kan efterbearbejde teateroplevelsen kreativt med børnene. Retter sig mod kristendom, dansk, musik, idræt og billedkunst. Gå til undervisningsmaterialet.Tilkøb af drama-workshop

Efter forestillingen dramatiserer vi nu hele fortællingen. Vi drømmer på gulvet med Noa, vi bygger med hans sønner, samler dyrene ind med hans svigerdøtre, laver regnvejrslyde med uvejret, venter utålmodigt med alle dyrene og flyver ud med duen. Til sidst danser vi med regnbuer af bare glæde.

Workshoppen giver børnene en kropslig erfaring med en bibelfortælling, som de aldrig glemmer, og den styrker gruppens sociale fællesskab. Workshoppen kan også bruges til familiearrangementer. Eller I kan vælge, at jeres mini- eller juniorkonfirmander laver workshop 2-3 timer om eftermiddagen, hvor de øver på nogle dramabilleder, som de så deltager med i aftenens forestilling. Se fotos ovenfor.

Varighed workshop efter forestillingen: 45-60 min. for en klasse eller en børnehavegruppe på 20 børn.
Varighed workshop med minikonfirmander inden forestillingen: 2-3 timer.
  Pris workshop: kr. 2.000Det siger folk…

Jeg kan på det varmeste anbefale forestillingen Noas drømmerejse og efterfølgende workshop. I Dyssegårdskirken i Gentofte bjergtog Anette Jahn 100 børnehavebørn i kirkerummet med sin levende fortælling, og bagefter fik børnene i mindre grupper mulighed for på fineste vis selv at leve sig ind i beretningen gennem dramaworkshops.
— Julie Wolf Seidelin - Kirke- og kulturmedarbejder, Dyssegårdskirken

PR-materiale:

Ønsker du at hente billedmateriale til denne forestilling, som du kan bruge til markedsføring, så kan du hente en samling her.


Kontakt os og få mere information

Navn *
Navn