`
 

Herunder finder du vores forestillinger for voksne. Kontakt os gerne, så hjælper vi med at finde en forestilling, som passer ind i jeres arrangement.

Forestillingerne står stærkt alene, men vi leder også gerne en artist talk / samtale bagefter med publikum, hvor vi sammen fordøjer historien, sporer os ind på, hvad historien vil sige os i dag, og åbner et vindue ind til den historisk-kulturelle kontekst.

 

Blå blixen

Fra Blixens mystiske og fantastiske univers. Om skibsdrengen der efter en storm ude på det åbne, blå hav kravler op i stormasten og reder en vandrefalk, som i vrede hugger ham i fingeren - og aldrig glemmer ham.

Hårfagers stemme

En stenalderfortælling om hellige steder og kulturmøder. En gribende fortælling om at miste og blive en tålt fremmed. Om at lytte til forfædrenes stemmer i ens drømme. Om kærlighedens hårfagre magi

Sælkvinden og Skeletkvinden

To fortællinger om kvinder fra det nordatlantiske sagnland, der trodser det barske og finder deres egen vej til overlevelse. Skeletkvinden har gjort noget, som hendes far ikke brød sig om.

NY FORESTILLING FRA 2020

NY FORESTILLING FRA 2020

Skiftingen - Selma Lagerlöf

En fri genfortælling af Lagerlöfs dramatiske og rørende fortælling om at være udstødt – og om den pris som må betales af den, der vover at forsvare den udstødte og sætte sig op imod gruppen. Bookes fra forår 2020.

En duft af karry

Denne morsomme, uhyggelige og gribende fortælling er lagt an på et voksent publikum. Det er ganske vist en askepot-fortælling, men den er noget mere grum, morsom og makaber end den, vi kender fra Norden.


Det siger folk…

Anette Jahn ER simpelthen Katharina Luther (…) fuld af følelse, kraft og dynamik (…) Hun bruger hele sin krop og hele kirkerummet til fortællingen.
— Kristeligt Dagblad, Dorte Thorsen