`
 

Herunder finder du vores forestillinger for mellemtrins- og udskolingselever. Kontakt os gerne, så hjælper vi med at finde en forestilling, som passer ind i jeres arrangement.

Forestillingerne står stærkt alene, men til flere af forestillingerne er der inkluderet undervisningsmateriale, og en tilknyttet dramaworkshop kan bookes oveni.

 

Blå Blixen

  Alder: fra 13 år

En skæbnefortælling fra Blixens mystiske og fantastiske univers om skibsdrengen, der efter en blå storm kravler op i stormasten og reder en vandrefalk, som i vrede hugger ham i fingeren. Men den glemmer ham aldrig.

 

Hårfagers stemme

  Alder: fra 9 / 13 år

En gribende fortælling om at miste og blive en tålt fremmed. Om at lytte til forfædrenes stemmer i ens drømme. Om at takke guderne for alt dét, som er, og alt dét, vi har.

NY FORESTILLING FRA 2020

NY FORESTILLING FRA 2020

Skiftingen- Selma lagerlöf

  Alder: fra 9 / 13 år

En fri genfortælling af Lagerlöfs dramatiske og rørende fortælling om at være udstødt – og om den pris som må betales af den, der vover at forsvare den udstødte og sætte sig op imod gruppen. Bookes fra forår 2020.

 

Sælpigen og Skeletpigen

  Alder: fra 9 / 13 år

To fortællinger om unge piger fra det nordatlantiske sagnland, der kæmper for at finde deres egen identitet. Pigerne trodser det barske og finder deres egen vej til overlevelse.

 

En duft af karry

En indisk askepotfortælling. Denne morsomme, uhyggelige og gribende fortælling er ganske vist en askepot-fortælling, men den er noget mere grum, morsom og makaber end den, vi kender fra Norden.

  Alder: fra 9 / 13 år

Det siger folk…

Det er altid spændende og fascinerende at se Måle Fortælleteaters forestillinger, som vi har booket gennem 10 år. Eleverne får hver gang en oplevelse, der går tæt på, og som flytter deres opfattelse af forestillingens tema.
— Udskolingslærer, Pernille Madsen, Hindsholmskolen