`
 

Herunder finder du vores forestillinger for 3-10 år.

Kontakt os gerne, så hjælper vi med at finde en forestilling, som passer ind i jeres arrangement.

Forestillingerne står stærkt alene, men til flere er der inkluderet undervisningsmateriale, og en tilknyttet dramaworkshop kan bookes oveni.

 

Prinsessen og skrubtudsen

  Alder 3-7 år

Bygger på et af verdens mest udbredte folkeeventyr: Eventyret om pigen, der kysser tudsen til den bliver en prins. Handler om venskab, rummelighed og inklusion. At venskab gør selv den grimmeste tudse til en prins.

Askepots hvide due

  Alder 3-10 år

En sørgelig, morsom og rørende genfortælling af det klassiske folkeeventyr fra Brødrene Grimm. Om Askepot, som mister sin mor og senere bliver klemt i en sammenbragt familie.

Hårfagers stemme

  Alder fra 9 år

En gribende fortælling om at miste og blive en tålt fremmed. Om at lytte til forfædrenes stemmer i ens drømme. Om at takke guderne for alt dét, som er, og alt dét, vi har.

Noas Drømmerejse

  Alder 3-10 år

En poetisk og underholdende fortælling om enhver børnegruppes evige rejse fra uvenskab mod venskab. Fortælles med helt enkle virkemidler, og børnene involveres med stemme og krop undervejs.

Drømmelyset i brønden

  Alder 6-10 år

En historie om jalousi og mobning - men også om troen på, at det onde kan vendes til det gode. Om at finde drømmelyset i mørket. Børnene involveres med krop og stemme undervejs.

ÆRTEPRINSESSEN

  Alder 3-8 år

En fri og morsom genfortælling af H. C. Andersens eventyr ”Prinsessen på Ærten”. Børnene involveres undervejs med stemme og krop, så det bliver en fest.


Det siger folk…

Anette Jahn blander fortælling og teater med sødme og begejstring og har et eminent greb om børnene og deres nysgerrighed – og en begejstring og en fysisk energi, som klart smitter af på dem. Hun har samtidig en stærk autoritet på scenen - og styr på hver eneste detalje undervejs. Hun er lydhør over for børnene og inddrager dem hele tiden i sin fortælling, så de lever vågent med og smiler hemmelighedsfuldt, når de forlader forestillingen ’Ærteprinsessen’. Hendes fortællekraft er så tydeligt hendes helt særlige evne.
— Anne Middelboe, Teateravisen (4 stjerner)