`

Drømmelyset i brønden

Josef er et særligt barn, som stråler så meget, at selv fremmede vender sig om på gaden og kigger efter ham. Det gør brødrene jaloux. Så slemt at de i fællesskab smider ham ned i den dybe, mørke og ensomme brønd.

Det er en historie om jalousi og mobning. Men det er også en historie om troen på, at det onde kan vendes til det gode. Om at finde drømmelyset i mørket. Josef kommer igennem så meget ondt, ligesom helten i et folkeeventyr. Man kan sige, han går neden om, og at han ender med at komme hjem igen. Han kommer op af brønden ved hjælp af englene og drømmelyset.

Klassisk fortælleforestilling med enkle virkemidler, og børnene involveres med stemme og krop undervejs.

Fortælleteater, der involverer børnene undervejs med stemme og krop, så de aldrig glemmer historien om Josef.

Fakta om forestillingen:

Manuskript og historiefortæller med tromme og syngeskål: Anette Jahn.
Kostumier: Måle Fortælleteater.

  Varighed ca. 50 minutter
  Publikumsalder 6-10 år
  Antal elever til skoleforestillinger: Max 80-100 elever.

  Pris: forestilling + undervisningsmateriale kr. 5.000 ex. transport (ved bestilling af to ens forestillinger samme dag: kr. 8.000)


Undervisningsmateriale

I undervisningsmaterialet får pædagoger og lærere inspiration til hvordan de kan efterbearbejde teateroplevelsen kreativt med børnene og selv lave deres egne Josef-brønde. Kan ende med en elevudstilling i fx den lokale kirke. Retter sig mod kristendom og billedkunst. Gå til undervisningsmaterialet


Drama workshop

Efter forestillingen lægger eleverne krop og stemme til fortællingen i dramaleg, lydkollage og fortællemassage. Eleverne får historien ind under huden og arbejder med kropslige fortolkninger. Samtidigt bygger oplevelsen op om gruppens fællesskab. Kan også bruges til familiearrangement.

  Varighed workshop efter forestillingen: 45-60 min. (F.eks. en skoleklasse eller en gruppe mini- eller juniorkonfirmander).

  Pris workshop: kr. 2.000

Vi tilbyder også en specialudgave af workshoppen til mini- eller juniorkonfirmander. Så holder vi workshop om eftermiddagen, hvor vi øver nogle dramabilleder, som de så deltager med i aftenens forestilling. Varigheden afhænger af jer, men ofte varer det 2-3 timer inkl. pauser. Samme pris.


Det siger folk…

Tak for en fantastisk oplevelse i Dalby kirke med forestillingen “Drømmelyset i brønden”. Anette Jahn viser på den fineste måde det levende ords kraft og er også en dygtig skuespiller, der får fortællingen til at brænde i hjertet.
— Charlotte Kazhel - Skoleleder, Hindsholmskolen

PR-materiale:

Ønsker du at hente billedmateriale til denne forestilling, som du kan bruge til markedsføring, så kan du hente en samling her.


Kontakt os og få mere information

Navn *
Navn