`

Prinsessen og skrubtudsen

Den dag i slottets park, da krystalbolden hoppede fra prinsessen og sprang ned i brønden: Hvem sad så på kanten af brønden og kiggede på hende med sine store, våde, rullende øjne? Svampede hængevorter over hele kroppen? Og en bred, ækel mund, der pludselig sagde: ”Skal vi to være venner?”. Men prinsessen kunne da ikke blive venner med sådan én, kunne hun?

Forestillingen bygger på et af de mest udbredte folkeeventyr i verden: Eventyret om pigen, der kysser tudsen til den bliver en prins. Handler om venskab, rummelighed og inklusion. At venskab gør selv den grimmeste skrubtudse til en smuk prins. Forestillingen er på én gang morsom, sanselig og rørende, og den benytter sig af co-creation ved at inddrage børnene undervejs.

Fakta om forestillingen:

Manuskript og performer: Anette Jahn
Scenografi: Mette Munk Lammers og Måle Fortælleteater Instruktion: Ellen Dahl Bang

  Varighed ca. 45 minutter
  Publikumsalder 3-7 år
  For max 80-100 børn.
  Pris kr. 5.000 ex. transport (ved bestilling af to ens forestillinger samme dag: kr. 8.000).
Inkl. undervisningsmateriale.Undervisningsmateriale:

I undervisningsmaterialet får pædagoger og lærere inspiration til hvordan de kan efterbearbejde teateroplevelsen kreativt med børnene. Udarbejdet i samarbejde med H. C. Andersen festivalen og Børnekulturhuset Sokkelundlille. Gå til undervisningsmaterialet.Tilkøb af Fortælleworkshop

Der kan bookes en fortælleworkshop efter forestillingen for en enkelt stue eller klasse. Sammen dramatiserer vi os gennem hele eventyret, så børnene selv får lov at blive en del af historien. Vi skal lege med prinsessens krystalbolde, blive venner med hendes skrubtudser og lave teater med eventyrslag. På den måde digter vi videre på eventyret. Til workshops i forbindelse med familieforestillinger er der max 50 deltagere, og her laver vi også eventyrmassage. Til workshops med institutioner er der max 20 deltagere, og de voksne får forestillingens to sanglege med hjem, så legene kan fortsætte derhjemme.

  Varighed workshop: 60 min. for en klasse.
  Pris workshop: kr. 2.000

Det siger folk…

Forestillingen kan i den grad anbefales! Anette er en fantastisk historiefortæller og workshopleder, og har i den grad humor, som rammer både børn og voksne. Der var mange gode grin undervejs, men også stunder med stor spænding og tårer i øjenkrogene. En velkendt historie kommer til live på en helt nye måde, og vi har genbestilt forestillingen flere gange.
— Mette Bøgelund Lerstrup Larsen - Leder af Kulturhuset Pilegården

PR-materiale

Ønsker du at hente billedmateriale til denne forestilling, som du kan bruge til markedsføring, så kan du hente en samling her.


Kontakt os og få mere information

Navn *
Navn