Undervisningsmateriale

Her er du velkommen til gratis at downloade de undervisningsmaterialer, som Måle Fortælleteater har produceret til flere af vore forestillinger. God fornøjelse!

Prinsessen og skrubtudsen

Noahs drømmerejse

Drømmelyset i brønden – Josefs historie

Hårfagers stemme - En stenalderfortælling

Til forestillingen og CD'en "Hårfagers stemme - En stenalderfortælling" knytter sig dette undervisningsmateriale produceret til 3. - 6. årgangs historie og danskundervisning. Det er støttet af Kulturministeriet, Kulturregion Fyn og Region Syddanmark. Kulturregion Fyn har distribueret CD´en til alle fynske skoler i 2014.

Udarbejdet af historiker Pia Sigmund og antropolog Anette Jahn.

Læs mere

Askepots hvide due

Til CD'en "Askepots hvide due" knytter sig dette undervisningsmateriale produceret til børnehaver og indskolingen. Det er støttet af Den Folkekirkelige udviklingsfond, og temaet er børn og sorg. Udarbejdet af præst Christian Ravn Larsen og antropolog Anette Jahn.

Download

Læs mere om projektet

En duft af karry - En indisk askepotfortælling

Til forestillingen "En duft af karry - En indisk askepotfortælling" knytter sig dette undervisningsmateriale til 7. -10. klassetrins kristendoms og danskundervisning. Det er støttet af Den Folkekirkelige udviklingsfond, og temaet er unge og sorg. Udarbejdet af præst Christian Ravn Larsen og antropolog Anette Jahn.

Download

Læs mere om projektet

Begravelsesskikke og forfædredyrkelse i Danmark før og nu

Tværfagligt UV-materiale til historie, dansk, kristendom og billedkunst med udgangspunkt i stenalderen. Udarbejdet af historiker Pia sigmund og antropolog Anette Jahn.

www.maarhoj.dk

Vi danser Skabelsen

Download her