Askepots hvide due 3-10 år

Forestilling, undervisningsmateriale, CD og workshops

Askepots mor skal dø og beder Askepot om at blive ved med at synge de sange, som de to så ofte har nydt at synge sammen. Moren bliver begravet nederst nede i haven. Og hver gang en af Askepots tårer rammer graven, så vokser en ny blomst frem i en helt ny farve. Aldrig er der set så smuk en grav på den egn. Men så en dag flytter en stedmor ind med sine to ækle døtre…

Om børns oplevelse af hvordan en mors kærlighed kan overleve døden. At en mors kærlighed kan være så stærk, at den kan beskytte Askepot imod de ondsindede stedsøstre. Stedsøstrene gør hende grim, men den hvide due hjælper hende, så hun igen kommer til at stråle. Og Askepot vinder prinsens hjerte.

Medvirkende: Anette Jahn

Kostumier: Birgitte Nisbeth

Kunstneriske konsulenter: Ellen Bang Dahl og Morten Aagaard

Varighed: 45 min.

Max deltagerantal: 80-100

Pris: 5000 kr.

+ Transport efter statens kilometertakst.

Undervisningsmateriale og CD er inkluderet.

Ekstra forestilling samme dag: 3000 kr.

Støttet af Den folkekirkelige Udviklingsfond i 2013-14. Læs mere om projektet

 

Undervisningsmateriale til kreativ efterbearbejdelse for både børnehaver og indskolingen, ligesom det indeholder oplæg til at tale om sorg i børnehøjde.

Gå til undervisningsmaterialet

Eventyrværksted med fortælleren:

Vi leger med små håndduer, som først bliver levende, når børnene vækker dem. Og vi laver synge-teater med simple kostume-slag og laver eventyrmassage på ryggen af hinanden. 45-60 min. For 20 børnehavebørn eller 1 indskolingsklasse.

Ekstrapris Eventyrværksted. 2000 kr.