Noas Drømmerejse

Forestilling, undervisningsmateriale og evt. workshop

"Nu skal I høre om en mand, der turde drømme store drømme… han drømte om en verden, hvor alle var venner under regnbuen…".

Sådan begynder fortælleforestillingen om Noas ark. En poetisk og underholdende fortælling om enhver børnegruppes evige rejse fra uvenskab mod venskab. Fortælles med helt enkle virkemidler, og børnene involveres med stemme og krop undervejs.

Varighed: 40 min. Spilles i kirken.

Som familiegudstjeneste, pris: 5000 kr. + transport.

Kirke - skole - samarbejde:

I kan vælge mellem to modeller:

1. Kirken inviterer til 1 - 2 forestillinger per dag. Max 100 elever.

Pris: 5 - 7000 kr. + transport. Undervisningsmateriale inkluderet.

2. Kirken inviterer til 1 forestilling for max 100 elever. En enkelt klasse er inviteret til at blive i kirken til en workshop. I kan vælge mellem en dramawokshop med Anette Jahn alene eller en danseworkshop, hvor også en musiker deltager på tromme.

Spilleplan kunne se sådan ud: Kl. 9-10: Forestilling, kl. 10-10:30: Eleverne spiser deres madpakker i sognegården; Kl. 10:30-12.30: Workshop.

Pris. 7000 kr. til fortæller + evt. 2000 kr. til musiker + transport

Kostume: Birgitte Nisbeth

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale er inkluderet i prisen og vil inspirere til en elev-udstilling i kirken. Indeholder også en nyskreven sang, som eleverne kan øve op til ferniseringen.

Læs mere

Drama workshop med fortælleren af 50 min:

Sammen med fortælleren dramatiserer vi nu hele fortællingen. Vi drømmer på gulvet med Noa, vi bygger med hans sønner, samler dyrene ind med hans svigerdøtre, laver regnvejrslyde med uvejret, venter utålmodigt med alle dyrene og flyver ud med duen. Til sidst danser vi med regnbuer af bare glæde.

 

Danseworkshop med musiker af 60 min:

I en simpel cirkeldans med skiftende fordansere i midten skal vi danse som de galoperende heste, de hoppende frøer, de rullende ræve og de kravlende edderkopper… Børnene får hver sin hånddue, som forsigtigt og søgende flyver rundt i kirken, og de fylder kirkerummet med glade, dansende regnbuevimpler.

Begge workshops giver børnene på hver sin måde en kropslig erfaring med en bibelfortælling, en oplevelse i kirkerummet, som de aldrig glemmer, og den styrker klassens sociale fællesskab.

Fra premieren i Godthaabskirken på Frederksberg nov. 2015