Noas Drømmerejse

Forestilling, undervisningsmateriale og evt. workshop

"Nu skal I høre om en mand, der turde drømme store drømme… han drømte om en verden, hvor alle var venner under regnbuen…".

Sådan begynder fortælleforestillingen om Noas ark. En poetisk og underholdende fortælling om enhver børnegruppes evige rejse fra uvenskab mod venskab. Fortælles med helt enkle virkemidler, og børnene involveres med stemme og krop undervejs.

Varighed: 40 min. Spilles i kirken.

Som familiegudstjeneste, pris: 5000 kr. + transport.

Kirke - skole - samarbejde:

I kan vælge mellem to modeller:

Model 1: To forestillinger

Kirken inviterer til 1 - 2 forestillinger per dag. Max 80-100 elever per forestilling.

Pris: 1 forestilling: 5000 kr. To forestillinger samme dag i samme kirke: 8000 kr.

Hertil kommer transport. Undervisningsmateriale inkluderet.

 

Model 2: En forestilling + en workshop

Kirken inviterer til 1 forestilling for max 80-100 elever. En enkelt klasse er inviteret til at blive i kirken til en efterfølgende dramaworkshop.

Spilleplan kunne se sådan ud: Kl. 9-10: Forestilling, kl. 10-10:30: Eleverne spiser deres madpakker i sognegården; Kl. 10:30-12.30: Workshop.

Pris. 8000 kr. + transport

Kostume: Birgitte Nisbeth

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale er inkluderet i prisen og vil inspirere til en elev-udstilling i kirken. Indeholder også en nyskreven sang, som eleverne kan øve op til ferniseringen.

Læs mere

Drama workshop af 50 min:

Sammen med fortælleren dramatiserer vi nu hele fortællingen. Vi drømmer på gulvet med Noa, vi bygger med hans sønner, samler dyrene ind med hans svigerdøtre, laver regnvejrslyde med uvejret, venter utålmodigt med alle dyrene og flyver ud med duen. Til sidst danser vi med regnbuer af bare glæde.

Workshoppen giver børnene en kropslig erfaring med en bibelfortælling, en oplevelse i kirkerummet, som de aldrig glemmer, og den styrker klassens sociale fællesskab.

Fra premieren i Godthaabskirken på Frederksberg nov. 2015