CD'er

Du kan bestille mine cd'er her.

Hårfagers stemme - En stenalderfortælling

Hårfager kaldte de hende. Det betyder hende med det smukke hår. Hvis de da ikke kaldte hende for Jægertøsen. Men det var kun, når de troede, hun ikke hørte dem. Ja, for hun var jo af jægerfolket. Ildkraft og hans far havde fundet hende grædende inde i en lysning langt inde i skoven. Hun var måske ti vintre gammel. Hun sad på jorden og var i færd med at grave en grav til sin far…

En gribende fortælling om at miste og blive en tålt fremmed. Om at lytte til forfædrenes stemmer i ens drømme. Om at takke guderne for alt dét, som er, og alt dét, vi har. Om kærlighedens hårfagre magi…

Anette Jahns nyeste fortælling er indspillet på CD og distribueret til alle fynske skoler i 2014. Undervisningsmateriale til 3. - 6. klassetrins historie, dansk og kristendomsundervisning udviklet af historiker Pia Sigmund og antropolog Anette Jahn. Netadressen står bag på CD´en og er gratis at benytte.

Se undervisningsmaterialet. Støttet af Kulturministeriet, Kulturregion Fyn og Region Syddanmark.

Pris: 100 kr. + 20 kr. i forsendelse. Bestil

Askepots hvide due

Forestillingen "Askepots hvide due" er indspillet på CD. Der er udviklet et undervisningsmateriale til fortællingen til både børnehaver og indskolingen, i samarbejde med sognepræst Christian Larsen fra Fredens kirke i Odense, støttet af Den folkekirkelige udviklingsfond. Netadressen står bag på CD´en og er gratis at benytte.

Pris: 100 kr.
Plus 20 kr. i forsendelse

Bestil

Ravperlen fra Mårhøj Gravhøj

Fortællingen handler om stenalderkvinden, der blev begravet i Mårhøj Gravhøj for over 5000 år siden. Hun var høvdingedatter og forelskede sig i en simpel jæger. Men hendes far var i gang med at love hende bort til en dygtig bonde fra en af de andre bopladser. Jægeren gav hende en gylden ravperle som tegn på deres kærlighed, men faren tog den fra hende i vrede. Det blev farens død og datterens store sorg…

En fortælling om konflikten mellem bønderne og jægerfolket. Om døden, sorgen, håbet og den sejrende kærlighed.

Skrevet og fortalt af Anette Jahn

Cd'en er produceret i forbindelse med projektet Fynske sagn fortalt ind i nutiden 2. Cd´en er således støttet af EU, Fødevareministeriet, Statens Kunstråd, Ole Kirks fond, Alfred og Inger Hansens fond, Nordea, Nyborg og Kerteminde kommuner. I samarbejde med Kulturregion Fyn og Østfyns Museer.

Læs mere i pressemeddelelsen

Pris: 100 kr.
Plus 20 kr. i forsendelse

Bestil

Broder min

En sorgens vandring

Cd’en handler om at være efterladt:
At dykke helt ned på havsens bund og langsomt vende tilbage til havoverfladen, nu med klare perler. De tre fortællinger, syv digte og en sang er alle skrevet af Anette Wilhjelm Jahn efter, at hendes bror tog sit eget liv.

Fortælling: Anette Wilhjelm Jahn,
sang og perkussion: Stine Michel, www.stinemichel.dk,
klassisk guitar: Peter Kunz, www.peterkunz.dk,
finansieret af Landsforeningen for efterladte efter selvmord, www.efterladte.dk.

Hør eksempler:

Broder min
Natten
Til dig der vil hjælpe en efterladt

Pris: 100 kr.
Plus 20 kr. i forsendelse

Bestil

Få Livet i Tale

Musikfortælling af H. C. Andersens Eventyr.

En CD med musikfortælling for voksne, hvor børnene kan lytte med.

Jeg fortæller seks eventyr, som på hver sin måde kan få livet i tale i lytteren. Seks eventyr, som vi som voksne har brug for at høre i vores tid.

Det drejer sig om Sneglen og Rosenhækken, Bedstemoder, Klods-Hans, Historien om en Moder, Thepotten og Nattergalen.

I CD´ens booklet kan man læse mine fortolkninger til hvert enkelt af disse eventyr.

Morten Musicus, komponist og musiker, har fortolket eventyrene musisk, således at fortælling og musik indgår i en dialog. Det er der kommet noget helt tredje ud af, hvor musikken udvider de forskellige fortælleuniverser og forstærker det poetiske i historierne.

CD'en er bl. a. produceret for Hotel H. C. Andersens gæster i Odense i 2005-06.

Pris: 100 kr.
Plus 20 kr. i forsendelse

Bestil